صفحه اصلي درباره ما تماس با ما

به بخش معرفت انتظار خوش امديد  ما بران داريم در اين بخش نگاهي پر مفهمون وعميق به انتظاري زيبا بپردازيم لزا منتظر همكاري شماييم   منتظر مطالب جديد اين بخش باشيد

   


                         

لبيك الهم لبيك لا شريك لك لبيك
 

 

                          



    همه ما شهيديم
امام حسين مي فرمايند:از شيعيان ما نباشد جز راستگو وشهيد مي فرمايند چگونه ممكن است در حالي كه انان در رختخواب هاي خويش مي ميرندامام مي فرمايند ايا قرا ن را نخواندهاي انجا كه فر مود:والذين امنو به الله ورسله اولك هم الصديقون والشهدا عند ربهم(انان كه به خدا وپيامبر ايمان اوردند انان صديقان وشهدا نزد پر وردگارشان هستند)انگاه فر مود اگر شهادت بر كشته شدگان با شمشيررا شامل مي گرديد خداوند تعداد انان را اندك نموده بود

 

                            


خون شهيد را از اب او بهتر است اين خطا از صد صواب او بهتر است در درون كعبه رسم قبله نيست   .....                      

 



براي تبليغ در اين بخش مي تونيد با ما تماس بگيريد .كليه در آمدهاي اين بخش در اومور خيريه هزينه خواهد شد

 
  • آشنايي باساختار آدرسهاي اينترنتي

    تقريباً براي انجام هر كاري در اينترنت نياز به يك نوع از انواع آدرس هاي اينترنتي است. برايemail فرستادن لازم است آدرس الكترونيكي طرف مقابل را بدانيم، براي مشاهده وب سايت يك شركت نيز بايد آدرس و بي آن را بدانيم و... به اين ترتيب نياز به آشنايي يا ساختار آدرسهاي اينترنتي مشخص مي شود چرا كه با دانستن منطقي كه در پشت اين آدرسهاي اينترنتي وجود دارد احتمال اشتباه كمتر پيش خواهد آمد حتي اگر طرف مقابل اشتباه كرده باشد؛ مثلاً در آدرسهاي اينترنتي هيچگاه بين قسمتهاي مختلف فاصله وجود ندارد. پس از اين پس حتي اگر در جايي آدرسي ديديد كه در بين قسمتهاي مختلف آن فاصله وجود دارد، متوجه باشيد اشتباه در كجاست و آدرس را تصحيح كنيد.

    در قرارداد ارتباطي اينترنت (Protocol- IP Internet) از اطلاعات مربوط به آدرس هاي اينترنتي، براي ارسال داده ها از يك كامپيوتر ديگر استفاده مي شود. هر آدرسIP بر روي اينترنت شامل چهار سري عدد است كه با نقطه از يكديگر جدا مي شوند- مثل44/53/187/64 هر كدام از اين اعداد مي توانند بين 0 255 متغير باشند.

    براي كامپيوتر فرقي نمي كند با عدد كار كند و يا با حروف، ولي براي ما كار با حروف راحت است چرا كه به خاطر سپردن آن ساده تر است. مشكل ديگري كه ممكن است پيش بيايد آن است كه ممكن است آدرس هايIP ي يك سرور به دلايل فني تغيير كند. مطلع شدن از اين تغيير هميشه امكان پذير نيست. شركتSUN Microsystems سيستم نامگذاري (System Domain Name DNS) را اوايل دهه هشتاد ميلادي به عنوان روش ساده تري براي ارتباط با آدرس ها گسترش داد كه ساختار فعلي آدرس دهي در اينترنت نيز به همين شكل است. در اين ساختار هر سايت با يك آدرس حرفي مشخص مي شود كه در اين سيستم بهIP ها تبديل مي شوند.DNS سلسله مراتبي ازdomain ها را كه در واقع گروهي از كامپيوترهاي بر روي اينترنت هستند پايه ريزي مي كند.

    DNS به هر كامپيوتر روي شبكه يك آدرس اينترنت با نامdomain مي دهد كه به جاي اعداد از حروف، كلمات و علامات قابل تشخيص استفاده مي كند.Domain هايي كه در سطح بالاي هر سلسله قرار دارند، فقط ليست ها و آدرس هايdomain هاي يك مرحله پايين تر از خود را دارند. به اين ترتيب هر كامپيوتر بر روي شبكه يك آدرس اينترنتي مي گيرد.DNS همچنين به كامپيوترهاي متصل به اينترنت كمك مي كندemail خود را با تبديل آدرس اينترنتي متني به معادل عددي اش، به مقصد مورد نظر برساند.

    يك آدرس اينترنتي از دو قسمت مهم كه به وسيله علامت@(at sign) از هم جدا شده اند تشكيل شده است.

    مثال زير نمونه اي از يك آدرس اينترنتي است:

    Iranistitute.org @internet

    قسمت اول آدرس ( سمت چپ علامت@ نام كار براست كه معمولاً اشاره به شخص يا بخشي دارد كه صاحب آن account است. قسمت دوم آدرس ( سمت راست علامت@ نام ميزبان يا نامdomain ي است كه نشان دهنده كامپيوتر بخصوصي است كه شخص از آنجا اشتراك اينترنت و ياhost را گرفته است.

    منتهي اليه سمت راست بخشdomain در آدرس، نشان دهنده بزرگترينdomain ي است كه شخص از آن جا آدرس دارد. رايج ترينdomain كنوني در سطح دنياcom. است كه مخففcommercial و به معني سايت هاي تجاري است. البتهcom ديگر اين معني را از دست داده است و ممكن است هر كسي و به هر نحوي از آن استفاده كنند (مثلIavasani.com) در رده هاي بعديorg. وnet قرار دارند كه به ترتيب مخففorganization (به معني موسسه" وnetwork (به معني شبكه) هستند در كنار اينdomain ها كه بدون محدوديت جغرافيايي عرضه مي شوند و گرفتن آنها بسيار راحت استdomain هاي ديگري وجود دارند كه در اختيار گرفتن آنها تابع مقررات خاصي است. از جمله مقررات اينdomain ها آن است كه آن شخصيت حقيقي يا حقوقي در چارچوب جغرافيايي آن كشوري كهdomain مربوط به آن است، فعاليت كند. اينdomainها كه معمولاً دو حرفي هستند مخفف كشوري اند كه نماينده آن هستند. مثلاًir مربوط به ايران،jp مربوط به ژاپن،uk مربوط به انگليس،Cn مربوط به چين و ...

    همانطور كه در ابتدا اشاره شد در مورد آدرس هاي اينترنتي نكاتي وجود دارد كه دانستن آنها به بهتر استفاده كردن آن منجر مي شود، كه برخي از آنها در زير آورده مي شود:

    - استفاده از حروف كوچك و بزرگ، تاثيري در كاربرد مورد نظر شما در اينترنت نخواهد داشت. ولي آن چه در اينترنت رايج است استفاده از كاراكترهاي كوچك است.

    - در آدرس هاي اينترنتي تنها اجازه استفاده از علامت خط تيره وجود دارد و مشخصاً حق استفاده از ويرگول و فاصله (space) وجود ندارد.

    - در انتخاب اسم كاربري(username) و اسمdomain به كوتاه و معنا داشتن عبارت انتخابي دقت كنيد. اين كار به حافظه سپردن آدرسemail وsite webشما را براي ديگران راحت ترمي كند.

    استفاده ازirdomainتوصيه مي شود، مشروط برآنكه از بوروكراسي اداري كه بر مرجع صادر كننده آن ( مركز تحقيقات فيزيك نظري به آدرسipm.act.ir) كم شود و مدت زمان كمتري صرف صدور آن شود. ( در حال حاضرصدورir.domain حدوداً يك ماه به طول مي انجامد.)

هر گونه برداشت از اين وب سايت فقط با ذكرمنبع مجاز است
 www.basyri.ir.All rights reserved ©

      

سايت شهيد مرتضي بصيري چطوري ديديد؟ 
عالي
بد نبود

ضعيف

خيلي روم تاثير گزاشت


 

نام کاربری :
کلمه عبور : 

                 

ثبت نام در سایت
رمز عبور را فراموش کرده ام
 
 

لطفا فارسي تايپ كنيد

    

 

       

براي اطلاع از آخرين اخبار وب سايت مي تونيد ايميل خودتونو وارد كنيد
 
اشتراكحذف اشتراك
 

       

شما مي تونيد با قرار دادن اين تگ در وب هاتون با ما به تبادل لينك بپردازيد